Momentum Gruppen rådgiver energiselskabet "OK" i købet af vindmølle ved Billund

Kategorier: 2013 11 Apr 2013
Momentum Gruppen har bistået som rådgiver for energiselskabet OK’s køb af ny-opstillet Vestas V90 3 MW vindmølle tæt ved Billund.

Transaktionen er den første af sin art fra energiselskabets side og dermed første skridt i realiseringen af sin investeringsstrategi inden for vedvarende energi.

Momentum Gruppens rolle har været at sikre, at alle de fremlagte informationer fra sælger blev efterprøvet, herunder forventet produktion, økonomi, jura m.m. således, at OK trygt kunne indgå en aftale med sælger.

På den juridiske side er dette sket i samarbejde med Advokatfirmaet Sauer Roldskov og på den tekniske side med WTG Partners A/S – begge vigtige samarbejdspartnere for Momentum Gruppen.

Udviklingschef Ole Sanggaard fra OK uddyber:
”Det var vigtigt for os, at have en erfaren rådgiver ved vores side gennem hele købsprocessen. Vi har endnu ikke den store erfaring inden for investering i vindmøller, og Momentum viste under hele købsprocessen, at de var et godt valg af samarbejdspartner. Der er mange faldgrupper når man investerer i vindmøller, men med Momentums mangeårige erfaring og bistand fra dennes rådgivernetværk, kom vi godt og sikkert igennem processen, og fik løst alle væsentlige problemstillinger undervejs. OK har således fået en god start som investor i vedvarende energi”.

Ifølge oplysninger fra Energistyrelsen vil OK’s mølle årligt dække næsten 4.000 danskeres elforbrug.

Er din virksomhed også i overvejelser om at erhverve en vindmølle i Danmark, Sverige eller i Tyskland og har brug for kvalificeret bistand hertil, så kontakt direktør Kim Madsen på tlf. +45 46 33 70 10 eller på e-mail: kim@momentum-gruppen.com for en uforpligtende drøftelse herom.