Ny mobil online løsning til WingMaster giver vindmølleejere komplet overblik!

Kategorier: 2014 14 Apr 2014
Ny mobil onlineløsning fra Momentum giver vindmølleejere komplet overblik over vindmøllers drift

Momentum har det seneste års tid arbejdet tæt sammen med Notus Operations GmbH & Co. KG i Tyskland, om en videreudvikling af deres glimrende mobile online løsning til overvågning af vindmøller.

Ud af dette er kommet et meget brugervenligt værktøj som kan bruges på en PC eller IPad/tablet, således at man kan få et samlet overblik over sin eller sine vindmøllers drift hvor som helst – når som helst!

Beskrivelse af programmet kan downloades her.

Programmet henvender sig til ”almindelige” danske og udenlandske ejere af vindmøller som ønsker at følge deres investering tæt, og det kan betjenes næsten helt uden nogen tekniske forudsætninger.

Som noget helt nyt, har Momentum udviklet et cash flow modul således, at man løbende også kan følge med i møllernes økonomiske drift.

Sammen med Momentums Sharepoint Intranet, kan vi således som de eneste tilbyde markedets nemmeste, mest komplette og opdaterede overblik over sine vindmøllers drift.

Har du lyst til at prøve løsningen, så kan du helt uforpligtende teste programmets funktionalitet gratis i 4 uger.

Herefter er prisen kun EUR 39,95/mnd. pr. mølle inklusive oprettelsesgebyr hos Notus, vores arbejde med opsætning af program og opkobling til møllens styresystem, indlæsning af stamoplysninger og budgetdata, introduktion samt back up af data.

Er du interesseret i at høre mere om denne innovative løsning, så kontakt Business Manager Kristian Månsson på kristian@momentum-gruppen.com eller på tlf 46 33 70 41.