Momentum Gruppen A/S skal varetage administrationen af Prøvestenens Vindmøllelaug I/S!

Kategorier: 2014 08 Sep 2014
Administrationsovertagelse

Med effekt fra d. 1. juli 2014 har Momentum overtaget administrationen af et dansk vindmøllelaug, som har omkring 650 andelshavere. Lauget er ejer af en velkørende Vestas V80-2.0 MW, der har en årlig forventet produktion på ca. 4 millioner kWt og står i København. Vindmøllen blevet opstillet i løbet af 2013 og tilslutning til elnettet skete d. 19. december 2013. Du kan læse mere her.

Aftalen  omfatter administration af laugets aktiviteter, hvilket blandt andet indebærer den økonomiske administration af selskabet, rapportering til bestyrelse og laugmedlemmer samt repræsentation over for møllen og laugets interessenter.

”Vi er stolte af aftalen, som er opnået i tæt konkurrence med landets øvrige administratorer af vindmøllelaug. Det er en anerkendelse af vores arbejde med vindmøller gennem snart 15 år i Danmark, Sverige og især Tyskland, hvor vi har stor succes i forvejen. Aftalen er den første af sin art for Momentum Gruppen A/S. Vi ser frem til at udvide vores aktiviteter i Danmark med lignende samarbejder, hvor vi kan udnytte vores mangeårige kompetencer inden for administration og drift af vindmøller”, udtaler Kim Madsen, direktør for Momentum Gruppen A/S.

Med denne aftale når Momentum Gruppen A/S  for 1. halvår 2014 op på 3 indgåede administrationsaftaler og tilgang af 6 møller samt at repræsentere mere end 800 ejere.

Hvis du går med overvejelser om et administrationsskifte, så kontakt direktør Kim Madsen for en uforpligtende drøftelse omkring administration og optimering af dit vindmølleprojekt. 

Billedet: fra venstre, Momentum's direktør Kim Madsen, bestyrelsesformand Steen Thaning, bestyrelsesmedlem Morten Blicher og Business Manager Kristian Månsson.