Momentum sælger 25 MW vindmøllepark i Tyskland

Kategorier: 2014 05 Dec 2014
Salg af tysk vindmøllepark til en gruppe danske investorer på vegne af et større dansk pengeinstitut

Momentum har i november måned gennemført en transaktion med 12 Vestas møller på i alt 25 MW i Tyskland. Samtidigt indgår Momentum Gruppen A/S en 10-årig aftale om administration af vindmølleparken.

Direktør for Momentum Gruppen A/S, Kim Madsen udtaler: ”Transaktionen er særdeles vigtig for Momentum Gruppen. Udover at den er én af vores største til dato, så har transaktionen involveret alle vores vigtigste strategiske samarbejdspartnere. Således står Ringkøbing Landbobank for finansieringen, Danske Commodities for salget af strømmen, Availon for at yde 20-årig full-service og sidst, men ikke mindst, så varetages den tekniske og økonomiske administration af Momentum Gruppen A/S’ datterselskab i Berlin, Momentum Windtechnik GmbH. Transaktionen markerer således, at det setup, som vi har valgt, virker.  Dvs. vi kan tilbyde vores kunder en komplet løsning baseret på stærke in-house kompetencer kombineret med nogle af vindmøllebranchens bedste partnere inden for deres område.”

Med gennemførelsen af salget afsluttes samtidigt en længerevarende og kompliceret sag succesfuldt på vegne af et større dansk pengeinstitut. Udover at have forvaltet aktiverne, så har Momentum Gruppen forberedt parken til salg ved at optimere alle tekniske, juridiske og økonomiske forhold således, at køber overtager en velkørende og veldokumenteret vindmøllepark.

Handlen med vindmølleparken stadfæster Momentum Gruppens position som én af de stærkeste forvaltere og formidlere af vindmøller i Danmark.

Ønsker du at høre mere om, hvad Momentum Gruppen A/S kan tilbyde, så kontakt venligst direktør Kim Madsen på tlf. 46 33 70 10 eller på mail kim@momentum-gruppen.com.